Αρχική Σελίδα

Shenzhen PAC Technology Co., Ltd.

Κίνα Shenzhen PAC Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Shenzhen PAC Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Περίπου μπαταρία Powerwall: Έχω λάβει τις μπαταρίες και τους αναστροφείς. Είναι εύκολοι εγκατεστημένος και εργαζόμενος καλά. Ευχαριστίες για να πάρουν το λογότυπό μας στις μπαταρίες, φαίνονται προκλητικοί.

—— Conor Λ.

Περίπου φορητός σταθμός παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος: Πήγε με αυτό το λαμπρό κομμάτι της εξάρτησης, κράτησε το Engle όλη η φανταστική μονάδα. .well done Σαββατοκύριακου…!!!!!

—— Huw Τ.

Μου δόθηκε η πρόωρη πρόσβαση στα 300 και πρέπει να πω ότι είμαι πολύ εντυπωσιασμένου με τις ικανότητές του. Το έχω χρησιμοποιήσει για να τρέξω το ψυγείο μου και επίσης για να φορτίσω τα πακέτα μπαταριών εργαλείων δύναμής μου. Το T500 είναι ένα σοβαρά καλό κομμάτι του εργαλείου εξαρτήσεων. Έτρεξε τη στάση ψυγείων μου μη για ολόκληρο ένα Σαββατοκύριακο ξαναγεμιμένος από το εμπιστευτικό ηλιακό κάλυμμα 280watt μου itech.

—— Rob Χ.

Είμαι Online Chat Now

Shenzhen PAC Technology Co., Ltd.

1 2 3
Shenzhen PAC Technology Co., Ltd. Shenzhen PAC Technology Co., Ltd. Shenzhen PAC Technology Co., Ltd.
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : PAC
Αριθμός Υπαλλήλων : 1200~1350
Ετήσιες πωλήσεις : 27,000,000-30,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2007
Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Η ΜΠΑΤΑΡΊΑ PAC είναι ένα εργοστάσιο υψηλής τεχνολογίας ειδικεμένος στην ανάπτυξη, την κατασκευή και το μάρκετινγκ των πολυμερών μπαταριών λίθιου, των κυλινδρικών λι-ιονικών μπαταριών και των μπαταριών LiFePO4. Το εργοστάσιο ήταν οργάνωση το 2007, και απασχολεί 1350 προσωπικό σε όλα 50.000 τετραγωνικά μέτρα της βιομηχανικής εγκατάστασης. Η ικανότητα παραγωγής μας είναι 1,500Kpcs/month για τα πακέτα μπαταριών, 700Kpcs/month για τους φορτιστές και 300Kpcs/month για BMS/PCBA.

 

Με την προσφορά πάνω από 1000 διαφορετικών μεγεθών και ικανοτήτων των πολυμερών μπαταριών λίθιου, των λι-ιονικών μπαταριών, των μπαταριών φωσφορικού άλατος λίθιου (μπαταρίες LiFePO4) και των μπαταριών Νι-MH, η ΜΠΑΤΑΡΊΑ PAC έχει τα προνόμια που εξυπηρετούν για τους διεθνείς πελάτες στην ευρεία εφαρμογή των υψηλών πρότυπων αεροπλάνων ποσοστού RC απαλλαγής, των ηλεκτρικών οχημάτων, του ηλεκτρικού τροχόσπιτου rv, της θαλάσσιας, ηλεκτρικής μοτοσικλέτας, του ηλεκτρικού κάρρου γκολφ, του ηλεκτρικού καροτσακιού, ηλεκτρικό forklift, του UPS, των τηλεπικοινωνιών, της αποθήκευσης ηλιακής ενέργειας, του ηλιακού φωτεινού σηματοδότη, του λαμπτήρα των ηλιακών οδηγήσεων, του πύργου σημάτων, της αιολικής ενέργειας, της ηλεκτρικής οδηγημένης, ιατρικής, πατωμάτων τριφτών, βιομηχανικής, και εμπορικής χρήσης εργαλείων, φωτισμού των οδηγήσεων.

 

Πλεονεκτήματα ΜΠΑΤΑΡΙΏΝ PAC:

  • Ο ιδιαίτερα αυτοματοποιημένος εξοπλισμός είναι στην πρώτη θέση στην Κίνα.
  • Η ιδιαίτερα αξιόπιστη ασφάλεια, περνά το IEC61960, δοκιμή IEC62133 και με το πιστοποιητικό CB.
  • Η χαμηλή τοπική μπαταρία δράσης, η διατήρηση δαπανών έφθασε σε 92% μετά από 1 έτος, 80% μετά από 3 έτη και 75% μετά από 6 έτη.
  • Η λειτουργώντας σειρά θερμοκρασίας είναι από το βαθμό -40 + που 75 βαθμός, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον κακό όρο.
  • Μπαταρία επιτευχμένο απαλλαγή 30C υψηλής ικανότητας.
  • Η ενεργειακή πυκνότητα της μπαταρίας 32650 LiFePO4 (υψηλή ασφάλεια) υπερβαίνει 170wh/kg, το ολοκληρωμένο χτύπημα 200wh/kg δειγμάτων εφαρμοσμένης μηχανικής τώρα ελέγχεται τη διαδικασία μαζικής παραγωγής, τη δαπάνη 3C και την απαλλαγή που επιτυγχάνονται 3000 φορές.
  • Η ενεργειακή πυκνότητα της 18650 κύλινδρος-διαμορφωμένης μπαταρίας έφθασε σε 240wh/kg, κύκλος 1C που επιτεύχθηκε 1500 φορές, -20℃ 1C discharge≥70% 2C charge≥85%, 3C discharge≥95%, έχουμε προωθήσει επιτυχώς το δείγμα εφαρμοσμένης μηχανικής με την ενεργειακή πυκνότητα 300wh/kg.

 

Σύμφωνα με τη στρατηγική τη αριστοκρατική μπαταρία λίθιου με το λογικό κόστος, που βασίζει στην εταιρική αποστολή της παροχής των καθαρών, μεγάλης χωρητικότητας, κατάλληλων και ασφαλών λύσεων δύναμης, η ΜΠΑΤΑΡΊΑ PAC εισάγει τις εσωτερικές και ξένες προηγμένες εγκαταστάσεις και την ομάδα Ε&Α με την εμπειρία πολλών ετών στην ιονική μπαταρία λίθιου.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen PAC Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Catherine Ding

Τηλ.:: 0086 13691848768

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)